Lumini LED pentru siguranta si vizibilitate!

Luminile LED ale hoverboardului sunt extrem de importante, la fel cum sunt si restul elementelor gadgetului: roti, baterie, motor etc. Daca hoverboardul poate sa-ti ofere senzatii cu mici zgarieturi sau fara sistem de conectare bluetooth, hoverboardul nu poate sa-ti ofere distractie si pe timp de noapte fara ajutorul luminilor LED, care iti vor asigura vizibilitate pe unde te plimbi.

Cu lumini LED puternice, hoverboardul te va ajuta sa nu ratezi niciodata vreo calatorie atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte.

Hoverboardul este prevazut cu 4 benzi LED cu lumini pentru diferite functionalitati:

 • Doua benzi LED cu lumina puternica si colorata pe aripile (rotile) hoverboardului;
 • Doua benzi LED pentru semnalizare si semnal sonor in cazul in care bateria este descarcata sau ai depasit viteza optima de deplasare.

Ce inseamna indicatia luminilor LED din hoverboard-ul tau 

Atunci cand hoverboardul este pornit, benzile LED cu lumini vor clipi in moduri diferite in functie de diferite contexte:

 • Daca luminile LED ale hoverboardului clipesc de 2 – 3 ori acest lucru este cauzat de o eroare aflata in circuitul intern;
 • Daca luminile LED ale hoverboardului clipesc de 4 ori, roata care nu se afla pe partea bateriei este deteriorata;
 • Daca luminile LED ale hoverboardului clipesc de 5 ori, roata/motorul din partea laterala cu bateria este deteriorata;
 • Daca luminile LED ale hoverboardului clipesc de 6 ori bateria gadgetului este defecta;
 • Daca luminile LED ale hoverboardului clipesc de 7 – 8 ori, una dintre placile de circuit ale senzorilor de miscare trebuie inlocuita deoarece sistemul electric din interiorul hoverboardului a suferit un scurtcircuit.

Cum rezolvi o problema aparuta la luminile LED ale hoverboard-ului tau? 

Luminile LED ale hoverboardului sunt foarte importante pentru a te plimba pe timp de noapte alaturi de prietenii tai. Daca ajungi in situatia in care luminile LED continua sa clipeasca de fiecare data cand pornesti hoverboard-ul sau ai lovit hoverboard-ul si nu mai functioneaza luminile LED, nu-ti face probleme! Noi suntem aici pentru a te ajuta si pentru a-ti oferi momente pline de distractie in continuare. Apeleaza la noi pentru reparatii hoverboard.
Solicita acum o diagnosticare gratuita pentru luminile LED ale hoverboard-ului tau.

Tremura hoverboard-ul dupa ce cobori de pe el?

Te-ai plimbat cu hoverboard-ul pe distanta obisnuita si la viteza de pana acum. Totusi, cand ai coborat de pe el a tremurat. De obicei, tremuratul e insotit si de vibratii si de nesincronizari la functionare.

 

Nu iti recomandam sa il folosesti dupa ce observi tremuratul, pentru ca unele dintre solutiile de mai jos sunt necesare si au un efect direct asupra felului in care board-ul functioneaza pe termen lung. Dar sa vedem despre ce e vorba.

De ce hoverboard-ul tremura dupa oprire

Tremuratul board-ului este una dintre cele mai comune probleme ale acestui gadget. Mai jos gasesti cauzele pentru care hoverboard-ul se manifesta asa dupa ce cobori de pe el si il opresti:

 • Senzorii hoverboard-ului nu se mai sincronizeaza;
 • Este posibil si ca senzorii sa trebuiasca inlocuiti;
 • Daca tocmai ai schimbat rotile, exista o eroare de conexiune intre acestea si fire.

 

In momentul in care hoverboard-ul tremura sau vibreaza, motorul trimite semnale care nu sunt sincronizate din cauza problemei. Insa hai sa vedem care poate fi solutia.

Ce poti face pentru ca hoverboard-ul sa nu mai tremure

 

Daca senzorii hoverboard-ului nu se mai sincronizeaza inseamna ca acesta trebuie recalibrat. Ca sa recalibrezi performanta gadget-ul, urmeaza pasii de mai jos:

 • Inainte de orice alta actiune, reseteaza hoverboard-ul.
 • Asigura-te ca are ambele roti lipite de pamant si ca este oprit.
 • Tine butonul de oprire apasat incontinuu 10 – 15 secunde.
 • Elibereaza butonul si opreste, din nou, hoverboard-ul.
 • Atunci cand il repornesti, device-ul este resetat.
 • Poti gasi mai multe informatii despre recalibrarea hoverboard-ului pe canalele specializate de YouTube.

Daca problema nu se rezolva

In acest caz, este posibil ca senzorii sa trebuiasca inlocuiti. Daca ai deja altii, fa urmatoarele:

 • Desigileaza senzorii,
 • Netezeste marginile board-ului,
 • Inlocuieste senzorii.

Pentru ca nu iti recomandam sa faci actiunea de mai sus acasa, te invitam la un service hoverboard specializat pentru o diagnosticare sau iti oferim una gratuita prin pagina de contact.

Combinatia dintre fire si becuri este una care, de asemenea, are nevoie de suport specializat, ca sa te poti bucura din nou de hoverboard-ul tau.

 

De ce hoverboard-ul nu porneste

Fiecare dintre cei pasionati de gadget-uri s-a confruntat cu situatia in care hoverboard-ul sa nu mai poata porni.

3 dintre cele mai intalnite situatii in care hoverboard-ul nu porneste sunt:

 •   Hoverboard-ul nu porneste de cand l-ai cumparat;
 •   Bateria hoverboard-ului este descarcata, fiind in acelasi timp unul dintre principalele motive pentru care gadgetul tau nu porneste;
 •   Hoverboard-ul nu a fost folosit de cateva luni.

Cauze pentru care hoverboard-ul tau nu porneste pot fi:

 1. Daca bateria hoverboard-ului se incarca, dar acesta nu porneste si nu raspunde la comenzi este foarte posibil ca una din urmatoarele probleme sa existe:
 •   placa de baza poate a facut un scurtcircuit sau s-a ars in totalitate;
 •   butonul de pornire sau contactele intre el si placa de baza sunt dezlipite sau scurtcircuitate;
 •   conexiunea dintre acumulator si placa de baza este intrerupta.
 1. Daca hoverboard-ul tau nu se incarca, problema poate sa fie cauzata de urmatoarele componente:
 •   Acumulatorul tau este stricat pentru ca nu a fost respectat modul de incarcare sau au aparut alte probleme;
 •   Incarcatorul este ars, are un fir intrerupt sau mufa este indoita;
 •   Mufa de alimentare a hoverboard-ului este lovita sau strambata.

Daca hoverboard-ul tau porneste greu dupa incercari repetate prin apasarea butonului de pornire este probabil din cauza butonului care trebuie inlocuit.

Atentie! Daca bateria hoverboard-ului tau nu se mai incarca bine, iar autonomia este scazuta, te poti astepta ca ea sa “moara” in orice moment, fara alte semne de atentionare. Acum ar fi momentul sa apelezi la un service specializat in reparatii hoverboard.

https://youtu.be/dAWeGXF1AeE – Smart balance wheel no power repair

Solutia ta daca hoverboard-ul nu porneste

Problemele prezentate se pot manifesta diferit in functie de modelul hoverboard-ului tau, pentru a fi sigur de problema cel mai bine este sa mergi la o diagnosticare intr-un centru specializat.

Noi putem sa te ajutam cu orice problema intampini in functionarea corecta a hoverboard-ului tau. Cere acum o diagnosticare gratuita pe pagina de contact.

De ce se supraincalzeste bateria hoverboard-ului

Bateria de acumulatori reprezinta “inima” hoverboard-ului. Bateria este cea care ajuta hoverboard-ul sa functioneze aproximativ 2 ore si 30 minute.

Autonomia scazuta a bateriilor este una dintre principalele nemultumiri ale utilizatorilor de gadgeturi, insa modul in care ai grija de acumulator este foarte important pentru a te bucura cat mai mult timp de el.

Sfaturi pentru ca bateria hoverboard-ului sa nu se supraincalzeasca

 •      Hoverboard-ul tau poate avea o durata mai lunga de viata daca vei incerca sa respecti toate instructiunile de utilizare si ingrijire;
 •      Cel mai important sfat pentru pastrarea proprietatilor acumulatorului este sa eviti descarcarea completa a gadgetului. De ce? Pentru ca, daca lasi bateria hoverboard-ului sa se descarce complet, exista riscul ca aceasta sa nu se mai poata incarca la capacitatea maxima;
 •      Daca vrei sa te bucuri cat mai mult de capacitatea bateriei hoverboard-ului tau, unul dintre sfaturile noastre este sa il pui la incarcat atunci cand autonomia ramasa in baterie este mai mare de 20%;
 •      De asemenea, conteaza si sa incarci bateria la capacitate maxima si sa nu o scoti din priza inainte de a indica un nivel de incarcare de 100%;
 •      Foloseste incarcatorul original al hoverboard-ului, intrucat fiecare baterie are o anumita capacitate, iar incarcatorul detine elemente de protectie si siguranta pentru incarcare. Utilizeaza hoverboard-ul si incarcatorul impreuna, asa cum ai primit pachetul, deoarece este cel mai usor mod de a pastra bateria functionabila in parametri normali si eviti situatiile in care bateria se poate supraincalzi. Foloseste un alt incarcator numai daca cel original nu mai functioneaza/nu mai incarca.

Ce se intampla atunci cand bateria hoverboard-ului se supraincalzeste?

Litiul este principala componenta a acumulatorilor specifici hoverboard-urilor, pentru ca le ofera capacitatea sa fie reincarcabili. Litiul reprezinta o substanta naturala, coroziva si volatila. Acesta prezinta reactii violente in urma contactului cu numeroase substante sau medii.

Supraincalzirea bateriei hoverboard-ului se intampla, in primul rand, din cauza temperaturilor crescute, care duc la oxidarea invelisurilor si a membranelor ce au rolul de a separa componentele bateriei hoverboardului.

Scurtarea duratei de viata a bateriei se datoreaza, in principiu, supraincalzirii acesteia. Evita sa tii hoverboard-ul in soare prea mult timp deoarece in urma expunerii indelungate la unele temperaturi ridicate bateria isi poate schimba capacitatile de stocare. Astfel se reduce numarul total de kilometri pe care ii poti parcurge, iar autonomia hoverboard-ului nu va mai fi de 13 – 20 km, ci mult mai mica. In timp va aparea riscul ca baterie sa nu mai poata fi incarcata.

Evita si incarcarea excesiva a bateriei pentru ca acest lucru poate duce la supraincalzirea si diminuarea capacitatii bateriei hoverboard-ului.

Ce solutii ai cand ti se supraincalzeste bateria hoverboard-ului

In situatia in care bateria hoverboard-ului tau se supraincalzeste sau nu se mai incarca corespunzator, autonomia fiind mai mica decat la inceput, poti alege sa faci urmatoarele lucruri:

 1.     Sa folosesti hoverboard-ul asa si sa risti sa nu mai functioneze deloc bateria sau sa strici si alte componente;
 2.     Sa-ti cumperi alt hoverboard nou, lucru care implica ceva costuri ridicate;
 3.     Sa apelezi la serviciile noastre, sa iti reparam hoverboard-ul la preturi mici, si sa te bucuri de el mai mult timp.

Cu ce putem noi sa te ajutam cand ti se suraincalzeste bateria hoveboard-ului?

 1.     Putem sa facem o diagnosticare gratuita a hoverboard-ului si sa-ti propunem solutia optima pentru rezolvarea problemei;
 2.     Daca problema ta nu este una majora putem sa iti reparam hoverboard-ul pe loc si sa pleci mergand pe el acasa. Contacteaza-ne la 0764.183.659!

Cum sa iti salvezi hoverboard-ul din apa?

Indiferent cat de multa grija ai de hoverboard-ul tau se poate intampla ca la un moment dat sa intri cu el in apa sau sa versi lichide pe el. In astfel de situatii exista pericolul ca hoverboard-ul sa devina inutilizabil, in special daca sta prea mult timp sub apa. Asadar, este necesar sa urmezi cateva sfaturi importante pentru a-ti creste sansele de a ramane cu un gadget functionabil si pentru a evita producerea accidentelor cauzate de aparitia unui scurtcircuit.

Principalele componente care pot face scurtcircuit

In primul rand, atunci cand versi apa sau diferite lichide pe hoverboard, este important ca lichidele sa nu intre in carcasa lui, pentru ca acolo se afla placa de baza si senzorii de miscare. De ce? Deoarece aceste componente sunt foarte importante in functionarea corecta a hoverboard-ului.

➢        Placa de baza este “creierul” hoverboard-ului

Placa de baza reprezinta principala piesa a hoverboard-ului, fiind prevazuta cu circuite si componente de procesare a datelor. Are dezvoltat un sistem electronic de miscare  performant ce ajuta la obtinerea de miscari line, cu opriri lente. Hoverboard-ul mai este prevazut cu un sistem de operare care preia comenzile de la senzori si le proceseaza intr-un mod ultra-rapid, astfel hoverboard-ul tau este capabil sa raspunda instant la comenzi si sa functioneze la cel mai inalt nivel calitativ.

Atunci cand patrunde apa in placa de baza a hoverboard-ului, circuitele si celelalte componente se vor scurtcircuita. Hoverboard-ul tau nu va mai putea sa preia comenzile intr-un mod rapid, asa cum o facea inainte, sau nu va mai functiona deloc, placa de baza fiind incapabila sa mai proceseze datele corect daca circuitele integrate ce se gasesc pe ea sunt arse.

➢        O alta componenta principala a hoverboard-ului sunt senzorii de miscare

Senzorii de miscare reprezinta, de asemenea, componente importante in functionarea hoverboard-ului pentru ca ei au rolul de a controla cele doua motoare. Senzorii de miscare ajuta placa de baza sa preia comenzile pe care tu vrei sa le dai hoverboard-ului.

Cand apa sau alte lichide patrund in unul dintre cele doua motoare ale hoverboard-ului, acestea sunt predispuse sa faca scurtcircuit si sa nu mai functioneze.

 

Cum sa actionezi atunci cand ai varsat apa pe hoverboard?

In astfel de cazuri trebuie sa actionezi imediat. Pentru a ajuta la salvarea hoverboard-ului, in ideea in care nu vorbim despre o cantitate mare de apa varsata pe el, iti recomandam urmatoarele lucruri pe care le poti face:

 • Daca ai varsat apa pe hoverboard-ul tau in timp ce era la incarcat, scoate-l imediat din priza.
 • Intoarce hoverboard-ul cu fata in jos, pentru a impiedica lichidele varsate pe el sa ajunga la placa de baza sau la senzorii de miscare. Intoarcerea hoverboard-ului cu fata in jos ajuta ca apa din carcasa sa se scurga din el.
 • Lasa hoverboard-ul sa se usuce timp de 24 de ore sau chiar 48 de ore inainte de a-l porni pentru a fi sigur ca apa s-a evaporat si nu exista riscul unui scurtcircuit.

 

Protejeaza-ti hoverboard-ul de apa

Pentru a-ti proteja hoverboard-ul impotriva lichidelor si pentru a evita patrunderea apei in interiorul lui trebuie sa tii cont de cateva sfaturi utile:

 • Trebuie sa eviti sa te plimbi pe hoverboard cand ploua sau ninge, astfel eviti si accidentele ce pot aparea din cauza scurtcircuitarii.
 • Acorda o atentie sporita asupra mediului inconjurator atunci cand calatoresti pe hoverboard.
 • Incearca sa ocolesti pe cat posibil baltile din calea ta pentru ca risti ca apa sa patrunda in hoverboard si unele componente sa se strice.

Daca apa a patruns in interiorul carcasei hoverboard-ului si piese principale ti s-au ars, atunci ai nevoie de un service specializat pe reparatii hoverboard. Te asteptam in service-ul nostru pentru ati diagnostica gratuit problema pe care tu o ai la hoverboard-ul tau. Tu platesti numai piesele de schimb.