Luminile LED ale hoverboardului sunt extrem de importante, la fel cum sunt si restul elementelor gadgetului: roti, baterie, motor etc. Daca hoverboardul poate sa-ti ofere senzatii cu mici zgarieturi sau fara sistem de conectare bluetooth, hoverboardul nu poate sa-ti ofere distractie si pe timp de noapte fara ajutorul luminilor LED, care iti vor asigura vizibilitate pe unde te plimbi.

Cu lumini LED puternice, hoverboardul te va ajuta sa nu ratezi niciodata vreo calatorie atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte.

Hoverboardul este prevazut cu 4 benzi LED cu lumini pentru diferite functionalitati:

  • Doua benzi LED cu lumina puternica si colorata pe aripile (rotile) hoverboardului;
  • Doua benzi LED pentru semnalizare si semnal sonor in cazul in care bateria este descarcata sau ai depasit viteza optima de deplasare.

Ce inseamna indicatia luminilor LED din hoverboard-ul tau 

Atunci cand hoverboardul este pornit, benzile LED cu lumini vor clipi in moduri diferite in functie de diferite contexte:

  • Daca luminile LED ale hoverboardului clipesc de 2 – 3 ori acest lucru este cauzat de o eroare aflata in circuitul intern;
  • Daca luminile LED ale hoverboardului clipesc de 4 ori, roata care nu se afla pe partea bateriei este deteriorata;
  • Daca luminile LED ale hoverboardului clipesc de 5 ori, roata/motorul din partea laterala cu bateria este deteriorata;
  • Daca luminile LED ale hoverboardului clipesc de 6 ori bateria gadgetului este defecta;
  • Daca luminile LED ale hoverboardului clipesc de 7 – 8 ori, una dintre placile de circuit ale senzorilor de miscare trebuie inlocuita deoarece sistemul electric din interiorul hoverboardului a suferit un scurtcircuit.

Cum rezolvi o problema aparuta la luminile LED ale hoverboard-ului tau? 

Luminile LED ale hoverboardului sunt foarte importante pentru a te plimba pe timp de noapte alaturi de prietenii tai. Daca ajungi in situatia in care luminile LED continua sa clipeasca de fiecare data cand pornesti hoverboard-ul sau ai lovit hoverboard-ul si nu mai functioneaza luminile LED, nu-ti face probleme! Noi suntem aici pentru a te ajuta si pentru a-ti oferi momente pline de distractie in continuare. Apeleaza la noi pentru reparatii hoverboard.
Solicita acum o diagnosticare gratuita pentru luminile LED ale hoverboard-ului tau.