Bun venit in service-ul nostru!

Hoverboardul este un mijloc fantastic de distractie, relaxare, dar si de deplasare intr-un mod usor si rapid, ce te face sa te simti cool. Astfel ca, un hoverboard reuseste sa cucereasca inima tuturor iubitorilor de gadgeturi, punandu-le viitorul la picioare, fiind un echilibru perfect intre adrenalina si distractie, duse sprinten pe doua roti.

Scuterele electrice sunt platforme pe doua roti ce functioneaza cu ajutorul curentului electric furnizat de acumulator. Carcasa este confectionata din plastic dur, extrem de rezistent, finisajele fiind de exceptie, iar cadrul hoverbordului din interior este realizat din otel inoxidabil. Partile ce sunt predispuse la lovituri sunt realizate din materiale cauciucate extrem de moi, iar zonele sensibile ale hoverbordului sunt prevazute cu bumpere de cauciuc rezistent la apa si la socuri mecanice. Scuterele electrice au un design deosebit, sunt controlate cu ajutorul unei telecomenzi si sunt prevazut cu: boxe bluetooth incorporate ce va asigura o plimbare relaxanta si acopaniata cu muzica ta preferata, iar luminile LED de pe partea din spate, va semnaliza celor din jurul tau directia ta de deplasare prin oras.

Hoverboardurile sunt “jucarii” interesante pentru toate varstele, iar ca orice “jucarie” acestea se pot strica din diferite motive, astfel ca noi iti venim in ajutor si iti oferim cele mai bune servicii de reparare hoverboarduri.

Servicii de reparatii hoverboard

Reparam hoverboarduri

Mergand pe zicala: “clientul nostru, prietenul nostru”, oferim cele mai rapide si profesionale servicii de reparare hovebroarduri.

Informatii intretinere

Bucura-te si distreaza-te de minune pe o perioada de timp indelungata pe hoverboarduri pentru ca noi te invatam cum sa-l intretii.

Intrebari si raspunsuri

Iti oferim raspunsurile noastre la cele mai complicate intrebari.